CROITOR PENTRU O ZI – 14 APRILIE 2018

Descoperă arta croitoriei, sambata 14 aprilie 2018 la “ Croitor pentru o zi ” – curs intensiv de croitorie cu intrare liberă

,,Croitor pentru o zi 2018,, este un event marca Institutul de Moda!  Vino alaturi de noi si vom vedea impreuna cum unele dintre intrebarile tale capata raspuns!

Nu poți deprinde secretele unei meseri într-o singură zi, dar cu siguranță te poti perfectiona si poti afla de la profesionisti in domeniu cum se construieste un tipar pe masurile tale, tehnica croitului si coaserea unui produs cat si transformari aplicate pe un produs la evenimentul “Croitor pentru o zi”, organizat de Institutul de Modă “Salomeia Truță” . Cursul intensiv va avea loc sâmbătă, 14 aprilie 2018, la sediul institutului (str: Cezar Bolliac 60 – 62, București – zona Piața Alba – Iulia), de la ora 9.00 ( intrare in sali ).

Nu poți ajunge croitor sau constructor de tipare fără a trece printr-o inițiere în bazele croitoriei si mai apoi sa fii familiarizat cu tehnica realizarii tiparelor pe o multitudine de modele si marimi. Cei care sunt curioși să pătrundă în lumea croitoriei sa se deprinda ca si incepatori cu masina de cusut sau ca si avansati sa poata realiza tipare pe masura lor cat si modul cu poate fi transformat un produs o pot face sambata 14 aprilie la evenimentul ,,Croitor pentru o zi,,. Toti participantii vor primi la final Diploma de Participare si un voucher CADOU .

Programul pe scurt :

Croitor pentru o zi

9.30 – 10.00:

> Primire si repartizare cursanti in sali ( incepatori si avansati )

10.00 – 12.30:

> Problemele masinilor de cusut – intrebari, explicatii si demo in masini

> Curs intensiv constructie si transformari tipare

12.30 – 13.00:

> Pauza si schimb de sali

13.00 – 15.30:

> Problemele masinilor de cusut – intrebari, explicatii si demo in masini

> Curs intensiv constructie si transformari tipare

Detalii punctuale ale evenimentului : http://institutuldemoda.ro/croitor-pentru-o-zi/

Cursurile vor fi realizate de catre lectorii Institutului de Modă, cu ajutorul asistenților specializați în croitorie dama/barbati si constructie tipare de croitorie, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile ( maxim 70 – 80 ) dupa principul ,,primul sosit, primul servit,, .

Toate materialele si echipamentele necesare cursului vor fi asigurate de către Institutul de Modă.

 

Contact:

Echipa IDM-ST

Telefon: Telekom: 0766 736 727 si Orange: 0744 685 670

mail: institutuldemoda@gmail.com

 

Related Posts