Alexievici Iuliana – curs design vestimentar

ALEXIEVICI IULIANA

Brand: Alexievici Couture
Site: http://alexievici-couture.ro

Absolventa cursului de design vestimentar din cadrul institutului doamna Iuliana se recomanda astfel: vom aduce in viața clientelor noastre multă armonie și eleganță, iar tinutele inspiră și bucură, oferă acea senzație materială a fericirii, a lucrului bine făcut, atât prin felul cum arăți, dar mai ales prin felul în care te simți când le porți.

Creațiile noastre sunt mai mult decât niște piese vestimentare, sunt întruchipări textile, cromatice și de design ale viselor noastre și ale clientelor noastre. Noi știm să creăm vise și să le multiplicăm!

Astăzi, suntem o echipă care aduce acele vise la lumina zilei. O afacere de acest fel se poate face doar cu o echipă talentată și creativă, asa cum suntem noi.

Ținutele noastre sunt povești cu noi și despre noi, pe care le purtăm. A fost o dată…Alexievici Couture, care îmbăcau regii (goi), dar și pe fata cea înțeleaptă din celebrul basm, care nu mai umblă „nici îmbrăcată și nici dezbrăcată”, toți au haine și acestea poartă un nume: Alexievici Couture.

Alexievici Iuliana este absolventa cursului de design vestimentar

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.