Dragos Sandulache – Sprezza

Dragos Sandulache a absolvit cursul de designer vestimentar in cadrul Institutului de Moda Salomeia Truta si a pornit afacerea SPREZZA by Dragos Sandulache.

SPREZZA by Dragos Sandulache este magazin online (www.sprezza.ro) și showroom cu atelier de costume barbatesti. SPREZZA imbraca peste 20 de persoane publice din Romania, printre care: Nicolae Dica (antrenor FC Steaua Bucuresti), Catalin Morosanu (luptator K-1), MM Stoica (manager FC Steaua Bucuresti), Cezar Ouatu si multi altii. Despre noi vorbesc costumele facute cu drag.

Cusaturile perfecte si migaloase pentru care au stat nopti intregi de creatie. Despre noi pot vorbi peretii atelierului pe care i-au vopsit acelasi doua maini care cauta perfectiunea. Aici va asteptam oricand pentru a va crea tinuta dorita, în functie de stilul si cerintele dumneavoastra.

Nicio pretentie nu ne sperie si nu e prea mult pentru noi. SPREZZA s-a nascut din pasiunea unui producător de televiziune de a se imbraca bine si sustinerea sotiei care a crezut în visul lui. Este o mica afacere de familie in care veti gasi consilierea de care aveti nevoie pentru a va imbraca bine, cele mai frumoase costume barbatesti realizate la comanda sau gata facute de cei mai buni producatori.

Va asteptam la atelierul nostru din Strada Spatarului, Nr. 17 Bis, pentru a ne cunoaste, a sta de vorba si a bea impreuna o cafea cu stil.

Colectia de costume la comanda de Dragos Sandulache

Related Posts