CROITOR, TIPARIST SI DESIGNER PENTRU O ZI – 23 SEPTEMBRIE 2018

Croitor, tiparist si designer pentru o zi – 23 septembrie 2018

 

Primul event complet despre lumea modei, Duminica 23 septembrie 2018 – 3 cursuri intensive !

Intrare libera ! Fara taxa de participare ! Fara inscriere !

 

Cele 3 cursuri intensive vor avea loc duminica, 23 septembrie 2018, la sediul institutului : str: Cezar Bolliac 60 – 62, Bucuresti – zona Piata Alba – Iulia, de la ora 9.00 ( intrare in salile de curs ).

Alege unul dintre cele 3 cursuri demo si te asteptam alaturi de cei mai buni profesionisti in domeniu pentru a deprinde bazele si a primi explicatiile necesare pentru cele trei meserii . Este evident ca intr-o singura zi nu poti decat sa iei contact direct cu ceea ce trebuie sa asimilezi la unul dintre cele trei cursuri oferite de catre institut, insa vei putea pleca acasa cu o baza clara de cunostinte care sa te determine sa alegi pe viitor participarea ta la scoala ca si cursant.

Ce pot afla ? Cum se construieste un tipar pe masurile tale, tehnica croitului si coaserea unui produs cat si transformari aplicate produsului in sine. Vei afla de la 0 detalii despre realizarea unui crochiu de moda, despre siluete sau proportiile corpului .

Participa la ,,Croitor, tiparist si designer pentru o zi,, si vei avea alaturi peste 12 lectori si asistenti, designeri care au terminat institutul si detin branduri proprii toti fiind pregatiti sa iti explice pas cu pas cum poti reusi sau cum chiar ei au pus bazele unor afaceri de succes.

Noi, Echipa IDMST iti garantam ca orele petrecute la institut nu sunt decat un pas mic catre o viitoare cariera de succes in moda totul avand la baza pregatirea serioasa alaturi de profesionisti in domeniu si aplicarea in practica a tuturor cunostintelor dobandite in timpul cursurilor viitoare.

La final toti participantii vor primi Diploma de participant la cursul/le dorit/e pe parcursul intregii zile de 23 septembrie cat si un voucher de reducere CADOU pentru unul dintre cursurile viitoare .

Programul pe scurt :Croitor pentru o zi

9.30 – 10.00:

> Primire si repartizare cursanti in salile de curs: croitorie, tipar si design vestimentar

10.00 – 12.30:

> Problemele masinilor de cusut – intrebari, explicatii si demo in masini (curs croi)

> Curs intensiv constructie tipar de baza si transformari  (curs tipar)

> Baza realizarii unui crochiu de moda, proportii si tipurile de siluete (curs design)

12.30 – 13.00:

> Pauza si schimb de sali

13.00 – 15.30:

> Problemele masinilor de cusut – intrebari, explicatii si demo in masini (curs croi)

>  Curs intensiv constructie tipar de baza si transformari (curs tipar)

> Baza realizarii unui crochiu de moda, proportii si tipurile de siluete (curs design)

Detalii punctuale ale evenimentului :http://institutuldemoda.ro/croitor-tiparist-si-designer-pentru-o-zi-23-septembrie-2018/

Cele 3 cursuri vor fi sustinute de catre lectorii Institutului de Moda, cu ajutorul asistentilor specializati in croitorie dama/barbati, constructie tipare de croitorie si design vestimentar, iar intrarea este libera, in limita locurilor disponibile (maxim 70 – 80) dupa principul ,,primul sosit, primul servit,, .

Toate materialele si echipamentele necesare vor fi asigurate de catre Institutul de Moda.

 

Contact:

Echipa IDMST

Telefon: Telekom: 0765 657 752 si Orange: 0744 685 670

mail: institutuldemoda@gmail.com

Related Posts