Cursuri de croitorie acreditate: de ce noi?

Cursuri de croitorie acreditate Institutul de Moda, ideale pentru incepatori

Cursantii nostri aleg cursuri de croitorie acreditate in scopuri profesionale, de exemplu inceperea unei cariere in industria modei. Pe de cealalta parte, sunt si acei cursanti care pur si simplu isi doresc sa invete isi repare hainele acasa sau, de ce nu, sa-si faca propriile piese vestimentare. Institutul de moda Salomeia Truta aplauda si incurajeaza renasterea acestei traditii avand in vedere consumerismul neobosit al vremurilor noastre.Cursuri de croitorie acreditate Bucuresti

Repararea unei haine indragite merita fiecare minut. Chiar si o mica schimbare adusa in mod deliberat va crea un stil unic si personal. Crearea de la zero a unei noi piese presupune si abilitatea de a realiza propriul tipar. In cadrul cursurilor de croitorie se vor realiza tipare de baza pentru 5 produse pe masura fiecarui cursant. Piesele vestimentare pe care ne vom concentra sunt: fusta, rochie, camasa, sacou si pantalon.

In mod traditional, scolile de moda cer cursantilor sa se focuseze pe o singura piesa vestimentara, la alegere.

Daca ne gandim din perspectiva angajatorului, aceasta metoda este excelenta pentru crearea unor specialisti pentru productia interna. Daca ne gandim din punctul de vedere al angajatului, sansele de evolutie in cariera sau chiar deschiderea propriei firme sunt limitate. Din acest motiv, Institutul de Moda a creat programa cursurilor de croitorie cu ajutorul unei abordari holistice.

Construirea tiparelor de la zero face parte din programa, metoda preluata dupa modelul scolilor de moda din vest.

Pentru ca ne pasa de fiecare student, vom oferi asistenta chiar si dupa terminarea cursurilor. Sprijinirea si incurajarea noilor absolventi ai scolii de moda face parte din traditia noastra. In 2015 si 2016 am organizat Bucharest Fashion Week in cadrul careia am prezentat si colectiile absolventilor Institutului de Moda Salomeia Truta.

Pentru ca ne place sa lucram in detaliu si sa ne pregatim foarte bine studentii, cursurile de croitorie se vor desfasura pe o perioada de 4 luni. Atat teoria, cat si practica trebuie imbinate perfect pentru evitarea unor rezultate de suprafata, superficiale.

Related Posts