Cursul pentru constructia tiparelor: ce trebuie sa stii

Cursul pentru constructia tiparelor te invata cum sa te perfectionezi in meseria care sta la baza industriei de imbracaminte.

Cursul pentru constructia tiparelor este ideal atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. La Institutul de Moda Salomeia Truta, toate cursurile contin o imbinare unica intre partea teoretica si cea practica. Studentii nu invata doar cum sa elaboreze un model, ci si tehnicile specializate de cusut si constructie. Astfel, cursantii nostri vor avea abilitatea de a completa modelele create.

Constructorii de tipare pot avea un job fie in studiouri de design, fabrici de productie in masa. Mai rar, constructorii de tipare pot lucra si pentru designeri. Constructorii de tipare folosesc modele create de designeri, le separa in bucati care sunt asezate pe tesaturi, care mai apoi sunt decupate si cusute in articole de imbracaminte. Constructorii care lucreaza in productia de masa sunt adesea calificati si in CAD. Cu siguranta, pentru o intelegere mai buna a cursului de constructor tipare, conditia principala de inscriere este cunostinta minima de croitorie.

cursul pentru constructia tiparelor la Institutul de Moda Salomeia TrutaDe ce sa inveti constructia tiparelor?

Forma corpului tau este unica. Crearea articolelor de imbracaminte pentru propriile masuratori ale corpului necesita abilitati specializate de proiectare. Un tipar este pur si simplu un sablon. Sablonul este asezat pe tesatura, se traseaza liniile in jurul lui, ca mai apoi sa se decupeze piesa. Intr-un final, se asambleaza piesa cu piesa pentru a fi creat produsul final. Daca am sta sa ne gandim la numarul infinit de forme sau combinatii ale corpului, cu siguranta nu ne-ar mira de ce atat de multe persoane nu se incadreaza in dimensiunile standard ale modelelor.

Vom incepe prin crearea unui tipar de baza care se poate adapta pentru crearea mai multor stiluri de imbracaminte.

Exprima-ti creativitatea cu ajutorul cursurilor pentru constructia de tipare. Am conceput aceste cursuri pentru a-ti transmite experienta noastra si pentru a te ajuta sa-ti dezvolti abilitatile necesare pentru crearea propriilor modele de imbracaminte. In acest fel nu te vei limita la modelele comerciale prefabricate.

Vei fi capabil/a sa modifici tiparele odata ce ai inteles bazele potrivirii lor, ce tipuri de cusaturi trebuie sa folosesti, unde sa trasezi sagetile, etc.

Daca te atrage acest domeniu, cu siguranta te vei simti in mediul tau la cursurile noastre! Abilitatile de elaborare a tiparelor iti vor deschide o lume noua, plina de posibilitati in realizarea unui articol de imbracaminte.

Related Posts