Proiectul fresh si primul Fashion Student Mall

Dupa numai 6 ani de la infiintare Institutul de Moda ,,Salomeia Truta,, se defineste ca o entitate singulara pe piata de formare profesionala din Romania .

Existenta Proiectului FRESH initiat in anul 2013 de 3 scoli de moda, hair si machiaj a inceput sa ofere rezultatele scontate .
Cele 3 scoli partenere sunt: Scoala de coafura ,,Cornel Saru,, Academia de Make Up ,,Mirela Vescan,, si Institutul de Moda carora li se alatura in parteneriat si compania de produse ingrijire par Envie Cosmetics Italy promoveaza si sustin la toate show urile de moda sau shooting uri foto tanara generatie de designeri vestimentari. Costurile pe care le genereaza prezenta acstor tineri designeri la toate evenimentele de moda sunt astfel ocolite acestia putand sa investeasca in colectiile proprii si in imaginea ulterioara care recomanda colectiile lor.

Toti studentii Sectiei de curs design vestimentar – moda beneficiaza de suport chiar de la inceputul cursului institutul oferind in pachetul de curs masina de cusut si triplock gratuit, toate materialele de curs ( modulul de design ) cat si tesaturile ( modulul de croitorie ) cat si o sedinta foto completa pentru realizarea book-ului colectiei fiecaruia dintre ei la partenerul Venus Five Foto Studio.Proiectul fresh si curs design vestimentar

Sedinta foto este realizata cu partenerii Proiectului FRESH absolventii avand astfel la dispozitie modele , echipa de hair si MUA produse Envie la final fiecare absolvent primind un book complet pentru colectia sa .
Toti absolventii primesc in fiecare an oferte de participare cu ultimele colectii la show-uri de moda in voga: Bucharest Fashion Week; InfoFashion Sinaia; Culorile Toamnei; Feeric Fashion Week, etc

Intentia Team-ului institutului este de a se putea oferta din start tanarul aspirant la statutul de designer vestimentar cu tot ce ii este necesar pentru a reusi in cel mai scurt timp sa se lanseze intr-o afacere proprie .

Oferim astfel primul FASHION STUDENT MALL din Romania care contine: echipamente gratuite pentru toti studentii, echipa de machiaj si coafura, modele pentru shooting foto si catwalk, produse cosmetice profesionale necesare la show si shooting, echipa de fotografi profesionisti si studio foto, echipa de filmare clipuri de prezentare colectii si prezente la show uri de moda, echipa de realizare site si promovare SEO in zona de vanzari online . Scopul final este lansarea cat mai rapida in afaceri si crearea de branduri noi in moda si nu numai.

Scoala este specializata pe cursuri din ind. usoara ce acopera toata paleta de calificari si specializari institutul este un reper in ceea ce priveste seriozitatea, competenta si rezultatul final al oricaruia dintre cursurile noastre.

Cu o echipa omogena formata din lectori si profesori specializati pe toate calificarile si specializarile ANC oferite acestia au oferit pregatire de inalta calificare pt peste 1200 de studenti. Pregatirea lor este realizata in sali de curs moderne si dotate cu echipamente specifice cursantii avand la dispozitie absolut tot ceea ce au nevoie pentru a realiza proiectele si produsele pentru un calificativ maximal la examenele ANC.

Echipa institutului s-a focusat tot timpul pentru rezultatul cursurilor care trebuie sa fie obtinerea de informatii si cunostinte solide. Acestea vor ajuta viitorul absolvent in vederea obtinerii unui job bun sau inceperea unei afaceri in domeniu.

Ne puteti contacta pentru confirmarea celor de mai sus la urmatoarea adresa:

Str. Cezar Bolliac nr. 60 – 62 , Sector 3, Bucuresti (Zona Piata Alba-Iulia) ORANGE : 0744 685 670 COSMOTE: 0766 736 727 RDS: 0314 258 428 e-mail : institutuldemoda@gmail.com
Echipa de comunicare IDM-ST ianuarie 2018

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.